Garage Bongers VOF is een universeel autobedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de autobranche, waar u terecht kunt voor het totaalpakket voor uw auto. Met onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunt u er vanuit gaan dat uw wens of probleem bij ons wordt opgelost. Eigenaren Ton en Emiel Bongers streven naar een totaaladres voor de autobezitter.

 

Zo kunt u bij ons terecht voor een reparatie, onderhoud of APK keuring. Maar ook een ingewikkeld technisch probleem lossen we graag voor u op. De werkplaats bevat de modernste apparatuur en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto elektronica. In combinatie met de kennis van de Bosch Car Service is uw probleem een uitdaging om snel en vakkundig te verhelpen. 

 

Voor de aanschaf van een gebruikte auto bent u bij Garage Bongers aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over een voor u geschikt voertuig. Standaard hebben we zo’n 25 occasions op voorraad.

 Wilt u meer weten over Garage Bongers, of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op. Wij geven u graag een oplossing op maat en een eerlijk advies. Graag tot ziens bij Garage Bongers VOF,

 

Groot geworden door klein te blijven